İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - GÜRPINAR İSMAİL LÜTFİ ÇAKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Eğitimde Tek Yürek Projesi - Kardeş Okullarımız

EĞİTİMDE TEK YÜREK PROJESİ "GÜÇLÜ KARDEŞLİK,GÜÇLÜ EĞİTİM,GÜÇLÜ TÜRKİYE"

MEB Din öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Eğitimde Tek Yürek" Programı ile yaşanan deprem felaketinin yaralarını hep birlikte sarmak, okullarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize velilerimize ulaşılması hedeflenmiştir. Program kapsamında ülkemizde yer alan 71 ilimizle deprem bölgesinde yer alan 10 ilimizde yer alan okullar eşleştirilerek ortak çalışma yürütmeleri planlanmıştır.

Okulumuz Diyarbakır'ın Sur İlçesinde bulunan; Karaçalı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Küçükakören Şehit Pilot Cengiz Oruç İmam-Hatip Ortaokulu ve Sungur İmam-Hatip Ortaokulu ile kardeş okul olarak eşleştirilmiştir. Program çerçevesinde kardeş okullarımızla tanışma sağlanarak, ortak çalışmalar yapmayı planlamaktayız.

08-04-2023

Yayın: 08.04.2023 - Güncelleme: 08.04.2023 23:22 - Görüntülenme: 271